3 KPI Yang Penting Untuk Tengok Prestasi Iklan “Perform” atau Tidak

0
Ramai orang bila run iklan, mesti akan ada persoalan seperti.. “Iklan dah jalan, bila waktu sesuai untuk tengok result iklan eh?” “Macam mana saya nak baca result iklan saya ni yer?” “Tengok cost RM 0.001, satu nombor pun tak masuk dekat WhatsApp, kenapa?” “Macam mana saya nak tahu iklan saya ni perform ke tak eh?” “Iklan saya like banyak, ramai orang klik, kenapa takda sales yer?” Soalan-soalan di atas memang sangat penting bila anda dah mula buat Facebook Ads. Tidak kira sama ada anda buat iklan anda sendiri, atau anda ambil servis dari agensi (seperti kami)… Anda perlu ada ilmu
Share.

Comments are closed.