Cara Buat Iklan Retargetting (Teknik Saka) di YouTube

0
Perasan tak iklan jenis in-stream yang ada di YouTube? Atau tak tau iklan jenis instream tu apa? 😅 Buat anda yang belum tau, iklan in-stream YouTube ni adalah iklan yang ada pada video youtube. Ini contohnya: Baru-baru ni, saya ada test buat iklan retargeting di YouTube. Hasilnya, agak bagus juga. Saya berjaya dapat banyak klik ke website saya. Alang-alamg dah try buat, saya pun rakam sekali video tutorial macam mana nak setup iklan di YouTube. Kalau anda nak luaskan jajahan bisnes, nak tambah channel pemasaran selain dari FB Ads… anda kena tengok tutorial ni. Anda pun boleh cuba buat iklan guna
Share.

Comments are closed.