Cara Mudah Untuk Automatik Pantau & Adjust Iklan FB Ads Tanpa Perlu Buka Ads Manager

0
Ramai orang cakap nak jaga iklan Facebook ni susah & memeningkan kepala. Lebih-lebih lagi kalau kita urus dan run banyak iklan sekaligus. Nak tak nak, kita wajib check performance semua iklan yang berjalan dengan konsisten dari semasa ke semasa. Kalau terleka sekejap, mulalah iklan “ke laut”, Last-last duit iklan “terbakar” dan keuntungan yang dicari pun lesap begitu saja. Stress kan? Tapi itulah adat bila buat iklan dan buat bisnes. Bak kata salah seorang mentor saya… Rugi dah hampir pasti, untung belum tentu… Tapi jangan risau! Dalam artikel kali ini saya akan kongsikan satu cara bijak dan mudah untuk pantau iklan
Share.

Comments are closed.