Cara Naikkan Jualan Bulan Ni Tanpa Perlu Naikkan Bajet FB Ads

0
(Nota: Artikel asal diterbitkan di blog penulis -> danialarif.com.my) Betul ke? Betul ke kalau nak naikkan jualan, kena naikkan bajet FB Ads kita? Hmmm… Pada pendapat saya, TAK semestinya. (Pendapat ni adalah berdasarkan pengalaman saya dalam dunia bisnes hampir 10 tahun). Saya tak nafikan, kalau iklan dah perform kena naikkan bajet iklan supaya kita boleh dapat lebih banyak leads. Tapi, naikkan bajet iklan bukan satu-satunya cara yang ada. Ada banyak lagi cara lain. Ada beberapa lagi strategi lain yang boleh bantu anda tingkatkan juala tanpa perlu sentuh langsung apa-apa setting pada FB Ads. Haaa… macam mana tu? Mesti anda tak sabar
Share.

Comments are closed.