Cara Pro Targeting FB Ads Untuk Reach Semua Potential Audience Anda

0
Siapa yang dah biasa buat FB Ads, mesti perasan. Masa buat FB Ads tu, dekat belah kanan tu ada tunjuk meter potential audience. Tapi, apa yang menghairankan adalah, bila buat iklan, tak dapat pun nak reach semua potential audience. Katakan potential audience ada 100k, tapi bila run ads, biasanya dapat reach 50k-70k macam tu je. Jadi, apa jadi dengan baki lagi 30k-50k audience tu? Macam mana nak capai semua potential audience kita? Ada dua cara. Cara 1: Cara yang biasa ramai orang guna adalah, naikkan bajet iklan. Cara ni tak berapa tepat dan kurang berkesan. Boleh je naikkan bajet, tapi
Share.

Comments are closed.