Cara Tanam ‘PIXEL CODE’ dalam Website Anda

0
Ada website tapi tak tau macam mana nak tanam “PIXEL CODE”? Kalau macam tu, anda boleh tengok video tutorial ni. Dalam video dibawah ni , saya tunjukkan langkah demi langkah cara tanam pixel dalam website. 👇 Semoga bermanfaat~ NOTA: 1. Kalau anda masih belum ada website, saya rekemen dapatkan video “Panduan WordPress” untuk belajar cara yang paling mudah untuk buat website. Klik sini untuk dapatkan video panduan -> http://bit.ly/videowordpressfa) 2. Kalau nak belajar strategi “Retargeting” yang lengkap, boleh sertai Workshop Facebook Marketing Revolution pada Ogos ni. Klik butang merah dibawah ni. 👇
Share.

Comments are closed.