Kelas Google Ads

0

Nak sertai Kelas Google Ads?

Nak belajar Google Ads?

Iya jika dulu Google Ads dikenali dengan Google Adwords, sekarang dengan nama baru sudah tentu banyak benda baru Google perkenalkan.

Untuk apa perubahan ni sifu?

Untuk memenuhi permintaan pengguna Google yang kini berubah sejak mula diperkenalkan di dunia pada 4 September 1998 oleh Larry Page dan Sergey Brin.

Apa yang berubah dalam Google Ads ni sifu?

Banyak.. Terutamanya dari segi algorithm, strategi, susunan dashboard dan targetting. Tengok saja penggunaan keyword atau search term pengguna Google dulu dan sekarang. Jika dulu cukup untuk target short-tail keyword atau 1 frasa. Paling kuat pun 2 frasa. Tapi kini biasanya minimum 3 frasa atau lebih.

Jadi nak belajar Google Ads ni kat mana sifu? Dengan siapa pakar Google Ads di Malaysia ni sifu?

Jangan pening.. itulah kenapa SifuAdwords ni wujud.. semestinya sifu google ads terbaik anda..

Tempat untuk anda belajar dan kuasai marketing channel terhebat iaitu Google Ads..

text Google Ads logo new white colour

Kenapa Google Ads ni POWWERR?

tahukah anda market search engine di dunia dikuasai 85-95% oleh Google! Iya Google yang anda tekan untuk cari jawapan dan info setiap masa. Google juga mendapat carian lebih dari 3.5 billion carian dalam sehari. Di Malaysia? anggaran lebih kurang 1-2 juta carian sehari di Google.

Ini market atau pasaran AMAT BESAR untuk business dan perniagaan anda.

Google Ads pula terbahagi kepada 6 network pilihan iaitu:

  1. Search Network (iklan bentuk teks)
  2. Search Partner Network (iklan teks)
  3. Google Display Network atau GDN (iklan bentuk imej)
  4. Video Advertising (iklan video di youtube dan partners)
  5. Shopping (iklan bentuk shopping di page Google)
  6. Apps (iklan mobile apps untuk apps di google play store dan apple appstore)

Haaaa.. banyakkan peluang untuk kembangkan bisnes anda melalui advertising atau pengiklanan di Google Ads ni.. jadi rugi sangat kalau bisnes anda tak gunakan peluang pasaran besar Google ni..

Sifu tapi saya tak tahu sangat tentang Google Ads ni.. sesuai ke saya sertai dan belajar dalam kelas google ads ni?

Sesuai.. sangat sesuai sebab kelas google ads ni memang kami ajar dari asas dan mudah langkah demi langkah.. betul step-by-step nih amat mudah nak belajar serta ikuti nanti.

Kursus Google Ads di kelas ni ajar bab atau topik lain jugak ke?

Semestinya 100% berkaitan Google Ads.. namun ada tambahan Google SEO supaya pelaburan anda lebih berbaloi.. terutama topik mencari keyword HOT..

Jadi tunggu apa lagi?

Daftar SEKARANG untuk senarai menunggu Kelas Google Ads oleh SifuAdwords Pakar Google Ads Malaysia dengan mengisi borang di bawah:

The post Kelas Google Ads appeared first on Sifu Google Adwords – SifuAdwords.

Share.

Comments are closed.