Prospek Bagi ‘Bluetick’ dan Terus Senyap? Ini Apa yang Perlu Anda Buat.

0
Pernah tak masa tengah-tengah nak close sale tu, lepas bagi harga je prospek terus senyap? Atau prospek dah dapat no akaun, tapi lepas tu senyap terus? Kalau anda dapat sindrom “Bluetick” ni, kemungkinan besar anda dah kena reject dengan prospek tu. Tapi, jangan sedih bila kena reject, sebab masih ada cara untuk ‘pancing’ mereka. Prospek ‘reject’ produk anda bukan sebab produk anda tidak bagus, tapi mungkin ada sebab-sebab tertentu yang buatkan mereka takut nak cuba produk anda. Jadi, kali ini saya akan kongsikan “3 Tips Follow Up Counter Rejection” supaya prospek yakin untuk cuba produk anda. Tapi sebelum itu, saya
Share.

Comments are closed.