Tak Perlu Dah Nak Pening Fikir Pasal Keywords

0

Anda nak promote produk di mana-mana mesti kena letakkan keywords kan? Yelah, nak tulis artikel kat blog, nak run ads lagi. Mesti susah nak cari keywords yang tepat dan padu. Tambahan pula ada persaingan, mesti nak lagi POWER dari persaingan anda.

Anda nak tahu tak tools yang paling terbaik dan bagus? haa.. meh sifu dedahkan rahsia mengenai 1 tools yang boleh membantu anda cari keywords yang diingini dan tepat.

Anda pernah dengar Sifu Adwords Keywords Tools (SAsKET)? ha… kalau yang baru dengar dan baru tahu mengenai SAsKET ni, ia adalah salah 1 tools untuk mencari keywords yang sepadan dan tepat untuk produk anda. Dan, kita juga boleh tengok keywords-keywords yang HOT dan mungkin digunakan oleh pesaing anda tau!

SAsKET menggunakan kredit untuk mencari keywords. 1 kredit = 1 carian keywords… selain Google Ads, anda juga boleh cari keywords untuk carian di Youtube, Bing, Amazon, eBay dan AppStore jugak tau!

Tekan link ni 👉 https://keywordtool.sifuadwords.my/ dan daftar segera dan dapatkan 3 KREDIT PERCUMA!

SifuGoogleAds #GoogleAds #Google #OnlineMarketing #BisnesOnline

The post Tak Perlu Dah Nak Pening Fikir Pasal Keywords appeared first on Sifu Google Adwords – SifuAdwords.

Share.

Comments are closed.